Velkommen til

HUSRÆKKENS VÆRKSTED

HELLA Servicepartner

Bare bedre bilværksted.

Fejlfinding

Diagnoseudstyr fra Hella Gutmann Solutions giver adgang til en samlet køretøjsdatabase, og sikrer en hurtig og effektiv fejlfinding af din bil. Med løbende opdateringer understøtter det Hellas motto: "Bare bedre bilværksted".

Kundekort

Med et personligt kundekort har du mulighed for at bestemme, hvornår du gerne vil betale dine regninger. I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi mulighed for at oprette en konto, der giver fleksibilitet i din økonomi.

Nyvognsgaranti

Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. På den måde kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, således at fabriksgarantien opretholdes.

"Hella Servicepartner er en landsdækkende kæde med mere end 300 frie autoværksteder fordelt i hele Danmark. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter, og anvender reservedele af samme kvalitet som bilen er leveret med fra fabrikken. Hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle reservedele, og får du bilen serviceret i garantiperioden, er du sikker på at beholde fabriksgarantien".